Home
'Een goede leraar is iemand die iets uit je haalt in plaats van je ermee volstopt.'Neal Donald Walsch
LinkedInInstagramFacebook

Voorstellen

Portretfoto van Peggy

Mijn naam is Peggy Teunis en ik woon al bijna mijn hele leven in Bakel.

Vanaf mijn vroege jeugd hebben kinderen en onderwijs mijn interesse gehad. Na mijn Havo-diploma ben ik daarom HBO-J (Jeugdwelzijnswerk) gaan studeren en daarna heb ik nog een kopstudie PABO gedaan.

Sinds 1996 werk ik met heel veel passie en plezier in het speciaal onderwijs (cluster IV). Door mijn werk op school heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen die kampen met ontwikkelingsstoornissen en/of leerstoornissen. Om me hier nog verder in te specialiseren heb ik in 2013 mijn Masterdiploma Special Educational Needs (M SEN) behaald in de studierichtingen remedial teaching, gedrags- en autismespecialist. Juist door deze extra kennis en mogelijkheden wilde ik graag nog meer voor mijn leerlingen en andere kinderen betekenen.  Vandaar dat ik in 2015 gestart ben met mijn eigen praktijk , Kind Centraal. Zoals de praktijknaam al aangeeft, staan de mogelijkheden, talenten en vragen van een kind centraal in de begeleiding. Er is dus altijd sprake van maatwerk. Ik werk veel met kinderen die moeite hebben met de leerstof op school en het is een feest om hen te zien groeien.  Daarnaast vinden ook kinderen met sociaal-emotionele problemen de weg naar mijn praktijk. Door mijn brede expertise kan ik veel kinderen helpen en daar word ik echt heel blij van.

Om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden, heb ik talloze opleidingen en cursussen gedaan. Klik hier voor het complete overzicht.